Baren skal stenges SENEST 30 minutter før stenging.
Skru på taklys og senk volumet på musikken 15 minutter før stenging.
Baren stenger kl 23:30 på onsdager og torsdager, kl 01:00 på fredager og lørdager.
Kontrollér at lokalet er tomt. Husk å sjekke lillegangen og toaletter
Fyll ut vaktrapportskjema
Vask tappetårnene med varmt vann, derretter tørk og teipe på plastfolie (VIKTIG)
Lås inn den røde iPaden og kontanter på lageret
Tomme fat av typen draftmaster (torpedoene) legges i designert sekk. Kontroller at det er 10stk fat i sekken før den legges i vaktboden.
Tomme fat av typen Keykeg skal tømmes for luft og settes i designert sekk. Pass på at det er 5 stk fat per sekk. Legges også i vaktboden
Takk komite for gjennomført vakt!
Lukk dørene til lokalet. Ta inn skilt.
Slå av annlegget i kjelleren, fyll på papir på toalettene.
Vask alle skitne ølglass (steamer)
Håndvask resterende skitne glass og barutstyr
Vask baren (bardisk, backbar osv.) og legg ting på plass der de skal
Vask alle bordflater og rydd i lokalet
Slå av dekorativt lys
Supplér kjøleskap og snackshylle
Gå med søppel
Glass: Vaktboden utenfor
Pant: Gjem på glassrommet
Annen søppel: Søppelrommet. Papp SKAL være flatpakket
På ukas siste åpningsdag: Sett opp alle benker og bord, og rydd bort mattene bak baren (rydd klart for vasking)