Alle skal skrive seg inn i personallisten
Gå igjennom alkoholloven
(Utleie // Gjester) Oppførsel og terskel for utkastelse
Gå brannrunde (med ansvarlig for leie)
Kontrollere at alle er kommet på vakt
Passe på at ansvarlig for leie har møtt opp 15 minutter før åpning (utleie)
Signere på gjennomført brannrutine i brannperm
Sørg for at døra er gjort klar og bemannet senest 18:00 (onsdag og torsdag) og 19:00 (fredag og lørdag)
Fjern plastfolie fra tappetårnet
Sjekk at kjøleskapet er fylt opp
Organiser bord for åpningen
Rydde bak baren
Vaske bak baren
Skru på anlegg i hovedlokalet
Tilpass belysning
Gjennomføre brannrunde med VA
Sjekk at det er såpe, dopapir og tørkepapir på doene
Skru på anlegg i kjeller
Gjør klar inngangspartiet
Fyll ut vaktrapportskjema etter hver vakt (gjeler også ESP)